you turned my life into something beautiful.


YESTERDAY'S BEAUTY

Firade fina Fanny igår med lite partaj först med brudarna och sen lite senare kom grabbarna. En helt perfekt kväll, hade galet kul. Dock mår jag sämre idag men det var lätt värt det. Nä, nu ska jag göra mig lite te och kolla på några avsnitt av one tree hill. Ha en bra söndag finisar!

I USED TO WANT YOU SO BAD

Mina fina brudar i somras när vi levde livet i Ronneby.

Har varit lite off här på sistone men har haft fullt upp hela veckan med skola och vänner osv. Nu har jag iallfall helg och första riktigt gymnasie veckan är äntligen över, hur skönt som helst! Ikväll ska jag bara ligga inne och mysa, är lite småsjuk så har laddat upp med massa filmer, godis och förhoppningsvis ett bra sällskap. Men imorgon då ni, då blir det andra bullar. puss.

JUNI

Dom första veckorna i juni hade jag mycket plugg i skolan. Kvällarna spenderades med min kära vänner box och lite te. Nånstans i mitten av juni drog jag och min underbara klass till prag och levde livet i några dagar.
Min fina och älskade syster tog studenten och var lycklig!
Några dagar efter Sophias student drog pappa till med storkalas, med bröllop-födelsedagsfest och inflyttningsfest. Allt i ett!
Drog på bal med mina fina och underbara vänner, sista kvällen tillsammans som 9:or på Galären. Blev mycket tårar..
Och så kom den dagen vi alla väntat på, dagen då vi fick sommarlov. Dock en väldigt sorgligdag, har nog aldrig saknat någon så mycket som jag saknar er!
Några dagar efter skolavslutningen hade vi en stor klassfest hemma hos min kära vän Beata. Det var helt obeskrivligt, vi hade så jädrans kul. Vill bara spola tillbaka tiden..
Tog det väldigt lugnt i början av sommarlovet, hängde med mina vänner i det fina vädret. Tog mig också på ett sommarjobb i tre hela veckor som målare.
Tog det igen väldigtväldigt lugnt och bara njöt av att sommaren äntligen var här och jag var fri som en fågel.
Midsommar, var också en helt obeskrivlig kväll/natt. Hade det jädrans kul och vill tacka min fina Frida som slog till med ett väldigt fint midsommarfirande!

You bleed just to know your alive

Jaha, nu var första året på gymnasiet igång på riktigt. Hade min allra första Samhällkunskaps lektion idag, matte och tyska, alla gick förvånansvärt bra. Jag trivs riktigt bra på både skolan och i min klass vilket gör det hela mycket enklare. Har en hel del roliga saker att se fram emot till helgen så vill att denna veckan ska gå fort som vinden och helgen lika långsamt som en snigel, på ett ungefär. Nu tänkte jag sätta på några avsnitt av "how i met your mother" och göra mig en stor kopp te och bara njuta. Ha det bra!

On A Day Like This

Jeans, Cubus. Tjocktröja, Carlings. Halsband, Indiska.

SHOES

Bättre bild på mina nya skor som jag invigde igår, från dinsko för 399 kronor!

Moves Like Jagger

Igår
Hade en grym kväll igår med massa snygga brudar. Vi drack gott, åt gott, dansade, snackade, skrattade och bara var allmänt goa och glada. Ett perfekt slut på sommarlovet. Nu ska jag snart göra mig iordning för kräftskiva nr 2. Ha det bra!


KRÄFTSKIVA NR1

Skjorta/blus, h&m. Kjol, Vero Moda. Skor, DinSko.

Nu drar jag ut till skogen för kräftskiva med mina underbara brudar!! Kommer hem sent inatt så vi hörs imorgon.

TIME OF MY LIFE.

Idag är vi lediga, hur skönt som helst! Min fina Jenna sov hos mig inatt, vi låg och kollade på "sommaren med göran" och skrattade tills vi grät. Den är ju så grymt rolig! Nu ska vi snart dra in oss till stan för att fixa lite tills ikväll då det blir kräftskiva med brudarna. Är så sugen på kräftor nu så jag skulle kunna dö, så detta sitter fint ikväll. Hoppas ni får en lika trevlig fredagskväll som jag, puss.

YET STILL YOU GET MY ATTENTION


THE WEAKNESS IN ME

Har varit lite frånvarande här dom senaste dagarna, men har haft fullt upp. Igår drog jag och mina brudar och två grabbar till Göteborg för en hel dag på Liseberg. Hade faktiskt träningsvärk i magen imorse för att jag skrattade så mycket igår. Vi hade grymt kul och jag bara älskar karuseller. Idag däremot började jag mitt första år på gymnasiet, älskar schemat och min klass med för den delen. Nu är jag helt död så ska bädda ner mig och kolla några avsnitt av how I met your mother och bara ta det lugnt. Ha det bäst!

SANNA MINA ORD

Godmorgon mina fina! Hur mår ni? Jag mår toppen, är dock lite småsur på att vädret i göteborg tydligen var skit imorse så vi kunde inte köra dit. Men blir förhoppninsvis att vi åker imorgon istället då det ser ut att bli lite sol i Götet också vilket inte sitter helt fel. Iallafall så sitter jag och kollar på 90210 och väntar på att Jenna ska vakna och höra av sig. Är sugen på att ha en mysdag med massa onyttigheter, filmer och min bästavän!

HOW TO LOVE


Lite bilder från igår
Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos Linnea och sen ute på sailet. Annars då? Idag har jag spenderat min förmiddag i skogen för att plocka svamp med mamma och mina småkusiner, riktigt mysigt och skönt var det faktiskt! Nu sitter jag hemma hos min älskade far och bara tar det lugnt, funderar på att bädda ner mig i sängen vilken sekund som helst eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att åka till göteborg och liseberg, som jag har väntat på detta. Nä, nu säger jag godnatt! Puss.

True Colors

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Började med lite förfest hemma hos Malou med massa snygga brudar och killar. Sen tog vi bussen in till stan där vi träffade ännu fler snyggingar. Nu ligger jag och beata i sängen och kollar på vänner och har gjort hela morgonen också, underbart. Vi ska snart börja fixa iordning oss för att sen dra till Linnea för lite party. Hörs senare, puss!

Come N Go

Igår

NEXT TO YOU

En av alla bilder från igår då vi var hos Emelie på förfest innan utgång.

Godmorgon! Hade en riktigt trevlig kväll igår med massa snygga brudar. Beata sov här och har också flyttat in över helgen så nu ska vi laga en stor och god frukost och bara mysa.
Ikväll kör vi igen!

I want to change the world...instead i sleep.

Har varit uppe på stan och käkat lunch med mina kära syster. Blev än en gång Thai/Sushi så himla gott, kan aldrig få nog av det! Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt har inga speciella planer idag förutom att hjälpa mamma lite osv annars ska jag bara ta det lugnt. Måste tagga inför veckans sail som börjar imorgon och då jävlar slår vi klackarna (conversen för min del) i taket tjejer!

Från och med Du

Har hängt uppe på stan idag med mina två saknade tjejer thilda och lisa. Har inte sett dom alls mycket denna sommaren så vi hade ganska mycket att snacka om. Var iallafall hur mysigt som helst och vi har förhoppningsvis bokat en roadtrip upp till göteborg på måndag för liseberg och oskar linnros, hur grymt! Hoppas bara det blir av, har längtat efter liseberg hela sommaren så dog lite när Lisa sa att hon fixat skjuts. Nepp, nu ska jag gosa ner mig i soffan bredvid mamma och lite popcorn. Puss på er!

One night to be confused

Dom senaste dagarna!
1. Åt sushi/thai med Jenna
2. Var lycklig
3. Åt v-ä-r-l-d-e-n-s godaste popcorn
4. Det spöregnade och jag hade det mysigt inne
5. Båttur med mina fina tjejer
6. Kollade på 90210
7. Samma som nr1
8. Såg Håkan och var lyckligast i världen.

Ain't Gonna Lose You

Sitter inne och myser med en stor kopp te och massor med ljus och lite 90210. Det är riktig storm här i Karlskrona ikväll, men jag klagar inte!

KARLSKRONA

Igår

Best thing I never had

Ska snart sticka in till stan för att käka lite middag med mina två bästa sen möter vi upp resten av gänget för en kväll ute med båten. Kommer säkerligen bli grymt, hoppas bara vädret är med oss.. Har min nya tröja från h&m på mig som jag även hade igår när vi drog till julia för lite chillfest. Nepp, nu ska jag dra till bussen. Seyaa!

MOT STAN.

Sticker in till stan för att möta upp min fina Jenna för lite käk och shopping. Ses senare, puss!

Some new things

Indiska

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Hade en sån jäkla underbar kväll igår, det går inte ens att sätta ord på hur otroligt det kändes. Håkan var så jävla fin igår och jag hade en jättebra kväll med mina nära och kära.

Show me what I'm looking for

Nu sticker jag in till stan för att äta middag hos mamma och hämta biljetten till Håkan ikväll. Kommer bli grymt bra. Ha på mig mitt nya linne för bikbok, älskar ryggen. Hörs imorgon!

Opposite Of Adults

Måndags
Chiddy Bang – Opposite Of Adults

Until we bleed

Ligger i min säng och kollar avsnitt efter avsnitt på 90210 är helt fast. Älskar det. har en riktig myskväll ikväll eftersom det blev ganska sent igår och jag vill vara pigg och glad tills imorgon, är taggad till 1000!!

SÅ JAG SPRINGER TILLBAKS TILL DIG.

Tröja, H&M. Kjol, Vero Moda.

++++

Lunchade med mina snyggingar igår på tokio sushi, hur gott som helst!! Efter att vi strossat runt bland alla affärer drog vi hem till mig för att fixa iordning oss och sen kom det en bunt goa brudar hem till mig då vi förfestade lite och drog sedan vidare till Alicia för party. En riktigt grym kväll, tack snygging! Nu ska jag och jenna ut för att bättra på brännan. Ha det bäst!
ps. bilder och outfit kommer snart.

RSS 2.0