MIN HELG

1. Startade fredagen med plugget, vi hade en "håltimme" så jag, kajsa och moa satte oss i fönstret och spelade kort och snackade av oss. Efter halva dagen gick jag hem med magont och lite feber.
2. I Lördags var jag väldigt uttråkad så ringde hit min bästa för att käka sushi och snacka.
3 & 4. Framåt kvällen drog vi på spontan fest och mötte upp godingarna på bild nr4. Härlig kväll.
5. Avslutade helgen och välkomnade en ny vecka med pannkakor till frukost imorse.
6. Drog iväg glad till skolan imorse, då jag visste att jag bara behövde vara där i två timmar sen kunde jag möta upp mina trogna träningspolare och spänna oss på gymmet.
Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite tyska och historia. Alltid lika trevlig, ha det bäst!

lalalalalaa

Ikväll ska jag gömma mig med mina bästa och skratta. Peace.

Dagboksutdrag #2

"Att få sitt hjärta krossat är ungefär som att ställa sig i iskallt vatten. Till en början gör det så ont att man knappt kan andas men efter ett tag känner man ingenting alls."

LOVE

Nu drar vi ut för att fira första helgen efter lovet!
Peace out.

My new year's eve

Min kväll började redan klockan fem med att laga middag, duka och fixa med 17 underbara tjejer. Vi fortsatte sedan kvällen där med en massa lekar, dansar och skratt. En otroligt trevlig kväll. När klockan närmade sig 12 drog vi ner till torget för att möta upp karlskronas befolkning för att fira in det nya året med alla vänner och få nyårskyssen såklart. Efter tolvslaget splittrades vi alla och alla drog åt olika håll, MEN vill bara tacka alla mina otroligt fina vänner för en helt underbar nyårsafton!

RSS 2.0