New in

Nya härliga skor, kommer användas både till vardag och fest. Perfekta skon! 

Where Are You Now

Ägnar denna dag åt att lyssna igenom Mumford & Sons nya album. Ni borde med göra det. 

TJA!!!

Jag är dränkt i både plugg och träning just nu, ses när vi ses.

SERIOUSLY


MY CRIB


Små delar av mitt rum hemma hos mamma. 
Igår var väldigt trevligt, längesedan jag skrattade så mycket. Avslutade kvällen på bästa sättet med en kebab med mina goingar sen fick jag skjuts 100 meter hem. Det kallas lathet (eller rädsla). Idag har jag spenderat morgonen i sängen med en bra film och sen tog jag tag i livet och började städa. Nu ska jag och mamma ut till landet för mys med släkten. 

Don't you worry child

Nu drar vi upp på stan för käk sen firande av vår underbaring Fanny! SEs.

<3


YESTERDAY

Alla mina fina tjejer


Alltså kräftskiva numero 3 igår då (för min del iallafall). Hade en sån fantastisk kväll igår blandat med god mat, god dryck, härligt sällskap, massa skratt, massa dans, bad i badtunna, spontana lekar och en massa mer.
Idag vaknade jag upp i världens finaste hus, jag och B låg kvar i sängen och kollade på film och sedan fick jag mitt hår färgat och klippt. Lite höstfräscht nu, känns så jäkla bra. Nu sitter jag i soffan med en kopp te för min hals och kollar på en film som förhoppningsvis snart är slut då jag måste sova om jag ska orka med denna veckan också. Godnatt!

I'm not afraid anymore.

Har försökt ta en webb bild nu i en kvart tror jag men det verkar inte som om jag fastnar på bild idag. Idag har jag jobbat i några timmar och nu ska jag ut till landet för kräftskiva med mina goingar. Stannar där över natten. Ha en bra lördag!

RSS 2.0