WE WERE NOTHING

Gårdagen och natten spenderade jag i jämjö hos Lovisa med ett helt underbart gäng, dansade, skrattade, drack gott, åt gott och bara hade det allmänt bra. Ett perfekt slut på lovet med andra ord! Lovet har förövrigt varit grymt bra, har spenderat den med mina underbara vänner och min underbara familj, älskar lov. Imorgon går vi dock tillbaka till verkligheten men snart påsklov..

There's no stopping us right now

Min helg: I fredags var jag hemma från skolan pga magvärk och allmän trötthet, på kvällen kom Kajsa med choklad och sin kamera och piggade upp mig lite. I lördags åkte jag hem till fina Elina för lite mys med mina favorit tjejer plus adde, en riktigt trevlig kväll. Idag ligger jag i sängen hemma hos pappa och myser, var ett tag sedan jag var här så känns underbart. Nu ska jag ta tag i mitt liv och ut och köra en runda med far min. Peace.

15 FEBRUARI

En midsommar för några år sedan

Hade en otroligt fin och bra dag igår, började med sovmorgon och sen bara två lektioner varav en då vi hade prov (som kändes förvånansvärt bra). Spenderade sedan kvällen med mina nära och kära och det blev faktiskt en otroligt bra dag. Är så glad att jag har mina vänner! Idag står skola, träning och pluggning på schemat. Later

The greatest love of all

Två av mina favoriter av denna underbara kvinna! Nu ska jag kolla på Bodyguard och njuta av hennes vackra röst. Peace.

Samantha Jones

Denna kvinna alltså.. Helt jävla underbar!


Fall in love when you're ready not when you're lonely

http://unicornhurricane.tumblr.com/

20120209

Ligger hemma och är sjuk som resten av Sveriges befolkning verkar det som.. Farfar kommer snart med McDonalds till mig och efter det ska jag ta tag i lite plugg och kolla några avsnitt av SATC. Håller tummarna på att vara frisk till i helgen iallafall. Ha det bäst!

LOVE

Fyfan vad glad jag är att jag har er!
Vi hade en sån perfekt kväll igår och jag är så lycklig just nu.

LÖRDAG

Ikväll kommer tjejerna över för sushi/pizza kväll. Så ikväll är det jag som styr!
Ha en bra lördag.

RSS 2.0