HÖG PÅ LIVET

Mycket har hänt under dessa dagarna men bara en väldans mycket bra saker. Mår så himla bra just nu även fast jag är förkyld och har ont i halsen som jag aldrig haft förut. Men livet leker och jag mår bättre än bäst.
I veckan ska jag gå i skolan och helgen kommer att spenderas på allra bästa sätt. Mys och fest; den perfekta kombon enligt mig. 

HELLO


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha tänkte göra ett fint mobilinlägg för er igår kväll men det gick ju inte riktigt som jag trodde att det skulle gå. Iallafall så skulle jag berätta om gårdagen; Åt lunch hos farfar igår sen jobbade jag i några timmar och sen till mormor för middag, så himla gott. Älskar att bli bjuden på mat. På kvällen kom Jenna hit, vi låg i min säng och gjorde absolut ingenting. Det bästa med att hitta en så nära vän är att man inte behöver göra något för att ha kul. Nu ska jag iväg från Karlskrona - Hörs efter helgen!


Senaste dagarna

Var ensam hemma så bjöd hem min bästavän på sushi, kebab, popcorn och skräckfilmer.
Gjorde mig en egen liten myshörna
Hade årets andra kräftskiva med min underbara släkt, kan inte få nog av kräftor. Såå gott. 
Jag och mina två bästavänner drog upp på stan för att avnjuta en alldeles för go hamburgare på stars. Efter det drog vi till en spontan fest. Alltid lika kul med dessa två. 
Solade på gården med världens bästa mamma som sällskap
Idag har jag rensat i min garderob och här har ni resultatet, nöjd som tusan. 

Baby, now you do!

Har legat ute i solen idag och försökt ta till mig dom sista solstrålarna denna sommaren har ett erbjuda. Har en känsla av att den snart är förbi och att vintern bara kommer närmre och närmre. Iallafall, ikväll ska jag och min kära mor ha lite kvalitetstid med varandra. Det står nämligen bio på schemat. 

Absolut ingenting

Sitter inne trots att solen lyser in i mitt rum genom mina gardiner, men om jag ska vara ärlig orkar jag faktiskt inte gå ut. Har försökt ändra lite på min blogg vilket ledde till en ASful design som genast (när jag har tid) ska bort. Men så länge får ni leva med det. Nu ska jag iallafall ut och hämta upp min middag.. kebab tallrik. Finare än så blir det inte idag. Have a good day. 

Odödlig

Denna helgen har verkligen tagit hårt på mig, men det har varit lätt värt det. Sailet kom till stan vilket innebar en jädra massa folk på jobbet plus fest på det. Ingen bra kombo, men det löste sig tillslut. Har också hunnit med årets första kräftskiva. Gott som vanligt var det. Nu ska jag in i duschen för att sen möta upp Thilda på stan för fika. Ha det bra!

GÖTEBORG

Drog ju som sagt till Götborg för någon vecka sedan med 7 av min närmsta tjejer. Vi hade det sjukt kul, vi tog en hel dag på liseberg, vi skrattade en jädra massa, och så såklart en MASSA shopping. En grym vecka med andra ord. 

MIN DAG


RSS 2.0