Jag skjuter upp problemet för ett tag


We found love in a hopeless place


Drar upp på stan för lite middag på montmatre med Linnea och Fanny, sen drar vi vidare till Fannsan. Ha en bra lördag babes!

LÖRDAG


Igår vart bra! Nu - Äta frukost sen ut och gå en lång promenad i fina vädret.

WANNA DANCE WITH SOMEBODY LIKE YOU

Kom precis hem från att ha ätit middag hemma hos mormor. Det är alltid lika mysigt att hälsa på mormor. Annars? sitter och letar efter maskeradkläder, jag har verkligen ingen aning vad jag ska klä ut mig till och börjar få lite smått panik. Menmen, har lite mindre än två veckor på mig så ska nog funka. Har ni några tips på bra hemsidor där man kan hitta snygga maskeradkläder? Nu: One tree hill och plugg.

WHERE I STOOD

Slutade redan vid 1 idag eftersom tyskan var inställd så drog hem för att ta en powernap sen drog jag upp på stan igen för att möta upp brudarna för att planera inför höstlovet. Har en hel del roliga grejer som kommer att hända vilket jag verkligen behöver. Annars? Nu sitter jag och plugga psykologi och kollar lite smått på one tree hill. Hörs imorgon måste plugga klart.

Yesterday's beauties


SÖNDAG

Älskar dig.

hade en så otroligt rolig/galen kväll igår och det tackar vi Felice för. Idag mår jag sämre än någonsin och orkar absolut ingenting. Ligger i sängen och kollar på one tree hill dricker te och myser. Ska snart sätta igång med lite plugg och sen ut och gå en runda med Kajsa förhoppningsvis. Ha en bra söndag!

This is what I'm made of.

Säger hej till helgen med denna bild från midsommar med min vän Erik.

Startade helgen igår med lite fredagsfika med dom allra bästa, sen drog jag och thilda och kollade på innebandy med co. Faktiskt riktigt spännande. Efter det drog jag vidare till Lyckeby för att sova där. Idag har jag glidit runt på stan med Beata för att leta efter present till fina Felice, som ska fira sin 18-årsdag ikväll. Nu ska jag göra mig redo för kvällen. Ha en skön lördag guys! Peace.

OM DU LETAR EFTER NÅGON

Mallorca 2009!!

Är riktigt trött idag, orkar inte ens kolla på grey's och då jäklar är det illa, haha. Behöver helg. Behöver mina vänner. Behöver leva, bara leva, utan att tänka, bara göra det jag vill utan att någon bryr sig..

SERIER

Har har ni mina favorit serier (sen är ju självklart One tree hill, How i met your mother, Vänner, O.C osv med också) men dessa rekommenderar jag verkligen. The lying game och Hart of dixie är två nya serier, men båda är riktigt bra. Hart of dixie är mer lite mysig och The lying game är en riktig tonårsserier (tjejserie). Så om ni har tråkigt så är det bara att kolla och njuta!

Vilka är era favorit serier?

RANDOM

Här har ni lite random pics från augusti. Helt sjukt vad jag saknar sommaren, värmen och livet som det var då.

Annars? har inte riktigt haft ork till att uppdatera dom senste dagarna, har inte gjort något speciellt heller för den delen förutom att plugga, äta,  skola, sova och mysa. Är väl ungefär så min vardag ser ut nu förtiden.
Men har lite roliga saker att se fram emot nu iallafall vilket piggar upp min vardag lite.hihi.

Har ni några planer inför höstlovet? Puss och godnatt!

LÖRDAG

Hej sötnosar! Ligger fotfarande i min säng och drar mig. Ska snart gå upp för att käka frukost sen ska jag möta upp brudarna för lite planering inför halloween, kommer bli great! Vi hörs senare, puss.

Shake It Out

Bild från Håkan-konserten i somras

Myser med min fina Kajsa ikväll. Vi har myst framför idol med godis, chips och läsk och nu ligger hon och sover i min säng. Så söt. haha. Dagen idag har annars varit riktigt jobbig och dryg, tror jag börjar bli sjuk (igen, ja) och är bara allmänt seg. Tror jag bara ska vara hemma i helgen, mysa och tagga till nästa helg då det blir 18-årsfest för fina Felice. Kommer bli grymt. Nu ska jag väcka kajsa och kolla klart på idol. Hörs imorgon!

I NEED YOU TO UNDERSTAND

Bild från Turkiet

Sitter i min säng och pluggar på naturkunskap, tyska och matte. yeah highfive på mitt liv just nu.. inte. Men snart är det lov vilket sitter jäkligt bra. Är hur trött som helst idag och har varit allmänt seg hela jag idag, inte pepp alls. Men sitter iallafall och lyssnar på hoffmaestro och taggar till sommar och peace and love, kommer bli sjukt grymt. Åh, vill ha sommar. Nepp back to reality.

ONSDAG

Drar iväg till skolan nu, onsdagar är dom jobbigaste dagarna. Går ända till fyra idag.. kill me!

YOU CAN HATE BUT NEVER BREAK ME

Bild från i somras

Fyfan vad jag är trött idag, ändå hade jag sovmorgon och slutade redan vad två. Tror det är vädret som gör mig såhär trött, vill ha sommar och värme. Annars? Har sovmorgon till halv 12 imorgon vilket sitter sådär riktigt bra. Nu: ett avsnitt one tree hill sen sova. Puss och godnatt!

NO BOY NO CRY

Har precis kommit hem från skolan och sitter nu i min säng och kollar på one tree hill med massa tända ljus och en stor kopp te. Ska snart sätta igång med lite plugg men måste bara mysa lite först. Hörs sen!

use your head and follow your heart

Passade ju som sagt min lillkusin idag, hängde med han när han skulle spela handboll och han var så duktig. Nu ligger jag i sängen, kollar på one tree hill och bara myser. Har haft en perfekt söndag och en riktigt mysig helg.´, nu är det bara att ladda om till en ny vecka i skolan. Bara 3 veckor till höstlovet, wiho. Puss!

Söndagsmys

Hade en otroligt mysig och bra lördag igår, först middag med farfar och emira sen mys med fina vänner.
Nu: Åka och hämta lillkusinen och ha söndagsmys. Ha det bäst!

Our love is strong

Hade en jättemysig kväll igår med idol-tittande, mys, skratt och massa snack. Vi pratade i mun på varandra eftersom vi hade så mycket att prata om. Drog med mig Beata och Jenna hem sen för att jag inte ville sova ensam så vi låg uppe en lång stund innan vi somnade. Idag har jag än-så-länge hunnit städa mitt rum och sitter nu i min säng och myser framför one tree hill. Ikväll kommer farfar och emira på middag och sen ska jag nog ut och möta upp brudarna för nya äventyr, förhoppningsvis. Nu: Te och oth!

BEATA GÄSTBLOGGAR

Hej på er! Nu tror ni säkert att det är lilla Hanna som sitter här och skriver men det är det inte. Det är jag, Beata, hennes bästaste vän. Haha, tänkte att jag kunde ha lite kul medans hon målar sina naglar.
Så här kommer fem sanningar om Hanna:
1. Hon älskar geisha, och förövrigt så är hon en riktig gottegris.
2. Hon gillar att gosa, helst så vill hon gärna ligga på en när man ska sova, haha så söt.
3. Hon är väldigt rättvis, hon ser saker från båda sidor och försöker alltid säga/göra det rätta.
4. Hon är duktig på att sjunga och dansa!
5. Hon faller väldigt lätt för speciellt Estet-killar.
Jag och Hanna för tre år sedan ungefär. Jag älskar dig!

FREDAG

Hej mina underaringar. Ligger i min säng och pluggar historia, börjar inte förrens halv elva på fredagar (vilket är gudomligt) så ska snart stiga upp ur min sköna säng och börja fixa mig. Efter skolan idag ska jag fika med mina fina tjejer och sen hem för tacosmys. Hej på er!

Ingenting är vettigt 03:30

Haha, vilken dag jag har haft. Har skrattat hela dagen och bara mått sådär riktigt bra, hur skönt som helst att bara släppa allting. Efter skolan drog jag med mig Kajsa hem för att plugga  historia, blev dock inte så mycket plugg gjort.. Men nu har jag faktiskt pluggat en hel del. Har (som ni antaglingen fattat) ett stort historia prov imorgon och kan inte alls mycket. Annars? Min fina och underbara bastavän kom över nyss en snabbis för att catcha up lite. Vi har druckit te, skrattat, kollat på skolavslutningen, gråtit och skrattat lite till. Hon är bra hon. // Fredag imorgon vilket innebär helg och hur skönt är inte det? har inga direkta stora planer inför helgen ska iallafall hem till Fina Hanna imorgon för idolmys med tjejerna. Perfekt. Nepp, hoppa in i duschen sen plugga och sen sova. Ni får ha det så bra!

Give It To Me

Här har ni en bild från Turkiet. Just då, i detta ögonlicket mådde jag så jäkla bra!

//Idag har jag varit lite off, inte mått bra alls. Har varit på farmors grav nu i eftermiddag och sen åt vi middag hos pappa för att fira farmor, hon skulle nämligen blivit 63 idag.. Annars? Nu börjar snart premiären av den abslouta sista säsongen av despertare housewifes, jag och sophia har laddat upp med popcorn och sitter nu i soffan och väntar spänt. Godnatt!

RAIN OVER ME

Vilma kom och överraskade mig igår med ett leende på läpparna, vi myste i min säng till one tree hill och godis. // Idag däremot mådde jag inte alls bra när jag vaknade men drog ändå iväg till skolan för en lektion sen drog jag hem igen, klarade inte av att vara i skolan så drog hem för att sova, äta och plugga. Vid fem tiden klippte jag av mitt hår till axlarna och färgade det ljusare, är hur nöjd som helst och lovar en bild imorgon. Annars? Imorgon står det orientering på schemat för oss på chapman, hur kul? INTE kul nånstans faktiskt. Hatar orientering och det slutar alltid med att jag kommer vilse.. Fårse hur det går imorgon, nu ska jag iallafall sova. Är helt slut, puss!

But I said it and I still mean it

Bild: my
Ska klippa mig imorgon efter skolan och tänkte mig något som my här ovan. Ska iallafall klippa av det så kort men frågan är hur jag sen ska färga mitt hår? Vill helst färga det så det är nästan vitt men ändå inte. haha, hoppas ni förstår. Fårse hur det blir imorgon. Nu: myskväll i soffan med mamma, popcorn och film. Puss och godnatt!

I want my heart back if you don't gonna use it

Igår hos Lisa
Åkte ju som sagt ut till Nättraby igårkväll för att fira Lisa med ett gäng härliga brudar och lite senare kom ett gäng härliga grabbar. En riktigt trevlig kväll blev det trots att mitt huvud hade sprängande huvudvärk och jag var hur trött som helst. Vilket är 10 gånger värre idag, men lätt värt det!
Idag ska jag bara ligga i min säng, kolla på film och mysa fullt ut. Dock måste jag ta tag i lite plugg också men det tar vi då. Puss på er. Vad gjorde ni igår förresten?

.

True story


Ligger fotfarande i sängen och försöker hitta orken att ta mig upp. Har dock varit uppe i några timmar men har legat kvar och kollat på film och myst, älskar lördagar. Idag har jag tänkt göra så lite som möjligt för att sedan ikväll göra så mycket som möjligt. Ska nämligen ta mig ut till fina Lisa för att fira henne med ett gäng härliga människor. Ha en underbar lördag.

RSS 2.0