Jag var bara inte gjord för dessa dar

Godmiddag! Har packat och städat hela morgonen, ska nämligen snart åka till pappa för att bo där den kommande veckan. Ska bli mysigt, va ett tag sedan jag var där så har saknat huset och såklart pappa. Men först: mammas goda pannkakor!

Don't forget me, I beg

Ska somna till denna fina låt nu. Godnatt!
Adele – Someone Like You

VÄNSKAP

Vad glad jag är att jag har dig, du är bäst finis!

MUST HAVE


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

(bild från facebook)
ONSDAG!!!! - Alla drömmer om fåglar även du även jag (klick)

För vi lever alla med känslan att falla

Hade en jätte trevlig/galen kväll och natt igår. Började kvällen med lite mysmiddag med mina två bästa sen tog vi bussen till beatas sommarställe där vi badade, dansade osv. Grym kväll helt enkelt!

Alla drömmer om fåglar även du även jag

Beata kommer snart för att hämta upp mig (haha) och sen drar vi ut för att käka med brudarna. lovely!

NEXT - IKEA

Sticker till Ikea nu med mamma, syster och malin och förhoppningsvis kommer jag hem med lite nya saker till rummet. Puss!

Don't you say your last goodbye

Sov ut hur länge som jag bara kunde idag, vilket var väldigt behövligt. Nu har jag precis duschat och ätit frukost så nu ligger jag i sängen kollar på vänner och på det otroligt tråkiga men sköna vädret vi har idag.Vid fyra ska jag sticka till mammas jobb för att sen åka vidare till ikea och strossa runt lite. Vi hörs sen.

KEEP BREATHING.

Hej på er! Gick upp jätte tidigt imorse för att hinna med bussen till kalmar med Jannice. Vi har haft en jätte bra dag som startade med frukost i kalmar i solen, underbart. Har köpt ganska mycket men här ovan ser ni 3 saker iallafall en snygg gul/orange blus, ett mobilskydd och en plånbok. Nu vankas det middag!

Jag undrar vad som hände vi som skrattade nyss

Kom precis hem från Jenna där vi tjejer har haft en liten myskväll, vi har grillat gott och bara suttit ute med massa ljus och filtar och snackat. Hur skönt som helst (glömde kameran så blir tyvärr inga bilder). Blev en tidig kväll eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon för att dra till Kalmar med jannice för att shoppa. Så imorgon lovar jag massa bilder om jag inte glömmer kameran då.. hehe. Nä, nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Puss på er!

+++++

Nu sticker jag till Jenna för lite grillmys med mina bruds, hoppas ni får fin tisdag. lovar massor med fina bilder imorgon! puss.

Nothing's gonna stop us now

Igår passade jag Isak halva dagen och sen på kvällen kom Beata till mig då vi drog upp på stan för att käka och sen kolla på bio. Idag drog vi till Långö och har varit där hela dagen badat, solat, spelat volleyboll, skrattat och bara haft det allmänt bra i solen. Sen drog vi in till stan för att käka McDonalds och glass i solen. Underbart.

DREAMING WITH A BROKEN HEART

Fikade med mamma häromdagen.
Sitter och myser med isak (hunden som jag passar) och kollar på någon film på femman. Vi har precis käkat kinamat (SÅÅ JÄVLA GOTT) och nu ska vi bara ta det lugnt, ligga i soffan och kolla massa filmer. puss!

The egde of glory

Här har ni några bilder från gårdagen då vi brudar först drog hem till Alicia för att fixa oss och förfesta lite, sen drog vi vidare till Långö där det var fest hos en killkompis. Hade en riktigt trevlig kväll igår måste jag säga. Idag mår jag lite sådär så idag sitter jag hundvakt åt en vän. Vi hörs sen, puss!

I need you to need me.

Drar upp på stan med min älskade mor för att fika och kolla runt lite i affärer osv. Hörs senare!

I can't make you love me

Blir inge Veronica Maggio ikväll eftersom vi inte kan ta oss hem på något sätt och ingen av oss är så sugna på att sova på en parkbänk inatt (skämt o sido). Istället har jag laddat upp med massa filmer, godis och chips, en riktigt myskväll ala hanna. Taggar istället tills på fredag då det blir party hos en killkompis!!

Letar efter nått att säga som kan ändra allt

Ska dra upp på stan nu för att möta upp min fina Thilda för lite shopping, fika och snack. Ikväll ska jag försöka ta mig till Karlshamn, Östersjöfestivalen för att kolla på Veronica Maggio med brudarna. Hörs.
Veronica Maggio – Snälla bli min

Kan inte tänka, jag står bara här och ler

Sitter och myser med mina bästavän, vi har varit ute och myst till solnedgången med jannice också och nu ligger vi i min säng och lyssnar på musik och bara snackar. Hon har varit borta i turkiet i en hel vecka utan mig (därför hon är brunnare än mig) och det har hänt så mycket både från mitt och hennes håll så vi har en hel del att snacka om, känns som om vi kommer att sitta uppe hela natten och bara snacka. Kommer väl vara död imorgon, men vad gör det om 10 år? nothing.

Like a warm summerbreeze.

Några bilder från i söndags då vi va på öland över dagen
Hej! Har varit stråland solsken hela dagen idag här i k-na så har legat på stranden hela dagen. Tog även årets första dopp, inte bara en gång utan två gånger. Riktigt skönt. Nu har jag precis käkat och duschat och ska nu dra vidare ut för att möta upp lite vänner för att ha en fin sommarkväll. Hörs sen, puss.

Du är som att andas för

Har haft ett par riktigt underbara dagar, haft filmkväll hos jannice med tim och carl också och igår drog jag till öland över dagen för att fira min fina morfar och nu ska jag dra upp på stan för att möta upp beata. Livet leker just nu!

.

Hade en jättefin och rolig kväll igår. Vi åt god mat, skrattade, lyssnade på musik, öppnade presenter och kollade på barnfilmer. Nu drar jag till fina Jannice och sover där. Ha en underbar lördag folk!:)

Tonight yeah baby

Nu blir det kalas för hela slanten. Vi hörs lite senare eller imorgon, ha det bäst!

Åt samma håll

Godmorgon på er! Jag har precis vaknat, bestämde mig för att sova ut riktigt länge idag. Va ett tag sen jag gjorde det. Planerna för idag? Jo ikväll vankas det släktkalas för mig, mormor och magnus. Vi har slagit ihop våra kalas eftersom vi fyller år så nära inpå varandra. Så det blir nog en väldigt lugn och skön fredag idag. Nu blir det några avsnitt av vänner. Hörs!

THE MOMENT I MET YOU

Här har ni två bilder (första bilden hade jag och beata blivit badade i champagne, därför vi är blöta) från gårdagen då några kompisar kom över för att fira att jag blivit ett år äldre, hade en sån grym dag igår så det är inte sant. Idag har jag inte ens gjort lite nytta, har bara legat i min säng och lyssnat på regnet. Underbart!

HEJ!

För er som inte vet vad "quedate conmigo" betyder är det 'stanna hos mig' på spanska. Himla fint!

RSS 2.0