GLAD MIDSOMMAR


Vill önska er alla en riktigt glad och go midsommar!! Jag ska snart bli upphämtad sen tar jag mitt pick och pack och drar till Ronneby för att fira midsommar med ett härligt gäng. Mat och dans in på småtimmarna, det kommer bli en kanon kväll.

Dancing In The Moonlight

Jag och min älskade Beata
Hallå!! Har haft ett par dagar att vila upp mig efter allt studentfirande så nu känner jag mig nästan som en människa igen. Jag mår förövrigt väldigt bra och är glad över att vara ledig i några dagar innan sommarjobbet börjar på riktigt. Ikväll har jag dock andra planer än att ligga och lata mig, ska nämligen möta upp mina favorit brudar för att grilla. Älskar sommaren.

THE PAST FEW DAYS

Har haft ett par hektiska men riktigt goa dagar. Fick sommarlov i fredags vilket självklart firades men ett gäng härliga vänner på kvällen, dagen efter åkte vi ut till Leråkra för att fira våran fina vän Linnea som fyllde 17 år. Måndag och tisdag har bestått av jobb och studentfirande av alla fina studenter, 2 år kvar nu bara. Kämpa. Idag har dagen spenderats på jobbet och i solstolen, nu ska jag snart hem till fina pappsen för att avnjuta lite go fika och fira han på hans födelsedag. Får se om jag har orken med mig att fira lite studenter ikväll också. Ha det så bra!

RSS 2.0