GOOD FEELING

Sitter och väntar på min fina Kajsa med Bon Iver i bakgrunden. Mitt liv är lite upp och ner nu så bloggen blir lidande, men är iallafall hur skönt som helst med helg efter denna jäkla veckan. Har nog aldrig mått såhär dåligt och varit så stressad som jag varit under veckans gång. Usch. Nepp nu ska jag ut på nya äventyr, Ha det bäst!

Flo Rida – Good Feeling - Lyssna och tagga!

-


Jag har glömt dig en vacker dag

Ligger i min stora säng med Melissa Horn i hörlurarna. Samtidigt försöker jag få in dom förbaskade tyska glosorna tills imorgon i mitt huvud men det går inge vidare. Har så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud så kan inte tänka klart.

"Jag har försökt att ta tag i någon men händerna kan inte hålla still"

Only you can heal me

Min nya älskling

Har införskaffat mig en ny vit skönhet, min gamla var väldigt nära döden så kände att jag behövde någon ny som jag kunde förälska mig i. Idag hade jag mitt första prov i gymnasiet, gick nog inte så bra som jag ville att det skulle göra men life goes on, right? Nu ska jag plugga lite matte, och sedan avnjuta ett avsnitt i gossip girl, säsong 5!!

DU ÄR NOG DEN

Syskonkärlek

Efter skolan idag drog jag och fikade på 3G med mina fina vänner som jag saknat så. Vi hade en hel del att snacka om så satt kvar där i några timmar. Efter det traskade jag bort till mammas jobb för att åka och hämta lillen och lillan på dagis. Så har därmed suttit barnvakt till min små söta kusiner ikväll, har faktiskt fått en hel del plugg gjort också så känner mig väldigt duktig och sliten. Så känner på mig att jag kommer att somna med bums, så godnatt finisar!

HOME SWEET HOME

Äntligen hemma i min egna säng. Hemresan hem var riktigt dryg, ville inget annat än hem. Men har haft en helt otroligt underbar resa och imorgon börjar verkligheten igen. Usch har så mycket plugg nu som jag måste ta tag i så jag får ångest så fort jag bara tänker på det. Men that's life. Nu ska jag bädda ner mig, är helt slut. Vi hörs imorgon!

p.s Ska försöka få tag på lite bilder men Felicia har dom finaste bilderna, så ska försöka få tag på dom så fort som möjligt. Puss.

Mobilblogg - tåget

Äntligen hemma i sverige, har haft en sån sjukt jobbig dag och vill bara hem till min kära mamma och min säng. Åh. Men bara två timmar kvar, pepp på livet här alltså! Haha nej vi hörs ikväll istället med lite bilder. Puss!

Mobilblogg - Turkiet

Hej mina älskade vänner! Sitter ute på balkongen med en kall cola i handen oxh bara njuter. Livet här är underbart och jag bara älskar detta. Har legat vid poolen hela dagen så är helt slut men ska snart ner till resturangen för att käka lite middag och sen ikväll blir det party. Vi hörs på söndag kväll, puss på er!

POCKETFUL OF SUNSHINE

Nu drar jag och min syster till tågstationen där vi ska möta upp resten av gänget. Kommer bli en grymt bra vecka med sol och bad. Längtar!! Vi hörs igen om en vecka, hoppas ni får det jättebra här hemma i sverige, puss!

JUST NU..

Myser med min fina kusin Vilma och packar ner det sista, bara 8 timmar kvar. Längtar!

Och inombords så vändes världen uppochner


Har myst med min fina bästavän ikväll, vi har bara tagit det väldigt lugnt. Kollat på lite filmer och snackat om allt som hänt dom senaste dagarna. Åker ju till turkiet imorgon så vi har bara myst ikväll och så har jag packat lite smått, tror jag har fått med mig allt nu. Vilket innebär alldeles för mycket kläder, haha. Nepp nu ska vi bädda ner oss, är helt slut efter denna dagen. Vi hörs imorgon, puss!

DOM FICK INTE NOG AV VARANDRA

Bilder: Beata
Började inte förrens vid halv ett idag med engelska i en timme sen slutade jag igen. En väldigt skön men onödig dag i skolan med andra ord. Efter skolan drog jag iallafall och mötte upp min fina Beata för en lång fika på 3G. Eftersom vi inte går i samma klass längre hade vi därför en hel del att snacka om. Ikväll har jag bara pluggat och planerat lite inför lördag. Ska bli så himla skönt, nepp nu ska jag sätta på lite te och kolla några avsnitt av one tree hill. Ha det bäst!

-

Bara 4 hela dagar kvar. Dör!!!

WHAT IF IT DOES


What if I can't stop missing you

Passade min fina lillakusin Vilma i söndags. Myste i lekparken och bara hade det allmänt bra.

Idag däremot har jag inte haft det riktigt lika bra, är genomförkyld (igen!!) och hade en lång dag i skolan. Och nu måste jag sätta igång med en hel del plugg. Inte min dag idag. Nä vi hörs när jag är på bättre humör, puss!

BLOGLOVIN

Nu kan du följa mig på bloglovin också. Bara att trycka här eller trycka på bloglovin ikonen till vänster.

Det var just här jag stod för några år sen

Jeans JC / Tröja H&M

Är helt slut efter denna dagen, är så himla glad över att jag om exakt en vecka ligger på en strand långt borta från alla andra och bara njuter. Så himla skönt. Annars? Skolan var ändå ganska chill, hade bara 3 lektioner men dock väldigt långa sådana. Nu tänkte jag sätta igång med lite plugg som jag måste lämna in innan jag drar iväg till Turkiet på lördag. Så ska göra mig lite te och sen kör vi pluggmode-ON!

++++

"I just want you guys to know, I love you so much."

I will never win this game without you

Bilder från igår. En toppen kväll och det tackar vi fina Andrea och Frida för!

Nu: Frukost och soffhäng med mor.

I WANT YOU SO BADLY


Ikväll vankas det födelsedagsfest för två av mina finaste brudar som nyligen blivit 17. Är sjukt taggad och hoppas på en toppen kväll. Ska förövrigt snart dra mig hem till fröken Petersson och fixa mig för att sedan dra vidare och slå klackarna i taket. Ha en grym lördag så hörs vi imorgon med massvis med bilder.

I NEED YOU SO MUCH CLOSER


Ligger i min säng och kollar på one tree hill med en stor kopp te i handen. Så jävla underbart. Började klockan åtta idag med ett jobbigt idrottspass och slutade redan vid två då jag, fanny och Josefin drog upp på stan för att leta present till våra två födelsedagsbarn i helgen. Känner på mig att helgen kommer bli hur bra som helst och jag är sjukt taggad, det hela blir ju sjukt mycket bättre med att jag börjar halv 1 imorgon, whiho. Ibland älskar man gymnasiet! Nepp nu måste jag ta tag i lite plugg, vi hörs imorgon. Puss.

I still let you hurt me and love me at the same time.


Photo: Kajsa

Skola idag var både lång och dryg, slutade runt 4 och drog då iväg för att möta upp Sophia och mamma för att träna och bada lite. Så nu känner jag mig som en helt ny människa. Ska snart dra mig ut mot soffan och joina min familj för lite idol-tittande (btw moa, hur grym är hon inte?) och sen måste jag plugga lite tyska, älska livet..

WHEN NOTHING ELSE MATTERS

-
Ska mysa med min bästavän ikväll, kan inte bli annat än bra!

When Love Is Not Enough


Ligger och kollar på Old Dogs och bara tar det allmänt lugnt. Har haft en väldigt jobbig vecka med skola, förkylning osv men nu känns allt bättre. Igårkväll drog jag in till stan för att möta upp jannice och grabbarna och drog sedan vidare på fest. Var väl ingen höjdare direkt men jag hade kul iallafall. Idag har jag bara tänkt att ta det så lugnt som det bara går faktiskt. Tänkte ha lite one tree hill maraton senare och bara mysa. Ha det bäst!

RSS 2.0