+++++

Hej Finisar! Igår var jag på bio, Breaking Dawn. Satan i gatan vad bra den va, inte alls så som jag trodde att den skulle vara dock men ändå grymt bra. Och jacob, hur snygg är han inte? gaah. Iallafall, idag är vi lite halvlediga. Ska bara iväg till skolan nu en snabbis för att ha utvecklingssamtal sen är jag färdig för dagen, skönt! Ska möta upp min syster då för att köpa lite julklappar och nyårskor kanske, om jag hittar några pangskor vill säga. Nej, nu måste jag sticka. Ha det bäst. Peace.

Drunk On Love

Så jävla grym! - Rihanna – Talk That Talk
Igår myste jag framför idol med bästa och idag har jag inga planer alls, hur skönt som helst! Ska iallafall snart åka hem till min kära far för lite julfika och mys. Hörs senare!

Come To Me

Åh vilken skön dag jag har haft idag. Vi har haft julpyssel i skolan och det var så himla mysigt och skönt. Vi lyssnade på en massa julmusik, tände ljus, pysslade och umgicks. Verkligen behövligt. Nu ska jag plugga lite till innan Grey's börjar. Puss!

Väldigt kär/obegripligt ensam

Hej fina ni. Helgen gick snabbt (som vanligt) och måndagen är redan snart över. Hade iallafall en väldigt trevlig helg med mina fina vänner. Idag har jag varit i skolan en stund sen drog jag och kajsa hem för att plugga och dricka oboy. Hon är bra den där Kajsa. Har annars spenderat min måndag med psykologi boken, har mitt andra psykologi prov på onsdag, så nu jäklar ska det pluggas.
NU: Duscha och sen smaska i mig en god macka framför CSI. Puss!

Jag var dum, Du var smart, Jag var fängslad

Hade en sån grym kväll igår, längesedan jag skrattade så mycket. Älskar mina tjejer!
Idag ska jag bara ligga i sängen kolla en massa serier och plugga lite. Älskar söndagar.

HEY YA

Nu drar vi till Fanny för att möta upp brudarna. Ha en underbar lördag!

LÖRDAG

Godmorgon!! Drar in till staden med Beata för att kolla runt lite, ikväll blir det tjejfest med mina fina. Puss
Och ja, jag har klippt mig igen. Eller beata har!

FREDAG

Är ute i skogen hos min älskade och fina vän Beata. Vi har käkat sushi, en massa godis och kollat på idol. Nu ligger vi i sängen och kollar på armageddon och snackar "old times" alltid lika trevligt. Vad gör ni ikväll? Nej nu ska vi fortsätta kolla, ni får ha det så grymt så hörs vi imorgon! puss.

TISDAG

Sitter och drömmer mig bort till Turkiet, allt var så bra. Så enkelt där, kände mig så fri och lycklig//
Nu känns det dock som om jag bokstavligt talat snart drunknar i all plugg jag har. Men that's life.
Nu: Back to work!!

Vi sprang

En del av min helg.
Spenderade fredag kvällen hemma hos Kajsa med en hel drös goa brudar. Vi åt pizza/sushi, kollade på idol och hade det allmänt bäst. Fick även med mig en nattsällskap hem. I lördags drog jag och Beata upp på stan föra att leta farsdag presenter och kvällen spenderade jag i soffan med bra sällskap. // Idag har jag varit hos min kära far och uppvaktat honom på sin dag. Vi har ätit gott och pratat en massa skit. Nu: Pan Am och te.

FARSDAG

Grattis min älskade Far. Jag älskar dig!

TIMGLAS

Fredag och helg nu då. Har haft en jobbig vecka och har en ännu jobbigare vecka framför mig, men som sagt först helg och ledighet. Hur skönt som helst och verkligen behövligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mina brudar, vi ska laga pizza, kolla på idol och bara andas. Hur mysigt som helst. Beata ligger och sover i min säng så ska väcka henne nu. Ha en underbar fredag och helg. Vi hörs när vi hörs!
Peace.

WORD

 


Yesterday

Bilder från igår

Next destination

 


SNEAK PEAK..

..På vad jag ska ha på mig på lördag. Kommer bli grymt!

CALL MY NAME

Godmorgon (eftermiddag). Ligger fotfarande i sängen och drar mig, har dock varit vaken i nån timme men har sovit ut riktigt ordentligt imorse. Hur skönt som helst.
Ikväll har jag dock andra planer än att ligga i sängen, ska hem till fina Ellen för lite party med tjejerna från min förra klass. Kommer bli hur grymt som helst, har verkligen saknat dom.
Nepp, nu ska jag ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen. Ha det bra!

RSS 2.0